Rritet numri i pacientëve me Covid-19 të shtrirë në spitale

Rritet numri i pacientëve të hospitalizuar me Covid-19

Shërbimi Spitalor, Klinik, Universitar i Kosovës ka njoftuar se 11 pacientë të konfirmuar me Covid-19 janë të shtrirë në QKUK dhe në spitalet e përgjithshme.

Në trajtim janë edhe 22 të tjerë post-Covid.

Me oksigjeno-terapi janë 11 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive nuk ka të shtrirë asnjë pacient.

Ndërkohë dje SHSKUK pati njoftuar se vetëm 6 pacientë me Covid-19 janë të shtrirë në QKUK dhe në spitalet e përgjithshme.

Njoftimi i plotë:

ShSKUK: Të shtrirë 11 pacientë të konfirmuar me Covid-19 dhe 22 post Covid

Në bazë të raporteve të datës 8 janar 2022 nga njësitë përbërëse të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës të shtrirë janë 11 pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 22 të tjerë post-Covid.

Me oksigjeno-terapi janë 11 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive nuk ka të shtrirë asnjë pacient.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 7 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 20 pacientë post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, nuk ka pacient

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Spitali i Pejës, 4 pacientë

Lajme me shume...