Semi, Fifi dhe Einxhel shkojnë në nominim për të premten

Tre banorë do shkojnë në nominim.

Einxhel ishte ajo më pak e votuara gjatë kësaj jave, shkruan lajmi.net.

Ndërkohë, asaj iu bashkuan edhe dy banorë tjerë të cilët u nominuan nga publiku dhe do të shkojnë në votim për të premten.

Semi dhe Fifi janë dy banoret tjera të cilat do votohen nga publiku për tu eliminuar njëri nga ta të premten./Lajmi.net/

Lajme me shume...