Serbia fton qytetarët nga Kosova që të aplikojnë për vaksinim kundër COVID-19


Qytetarët e Kosovës janë ftuar që të aplikojnë në Serbi për t’u vaksinuar kundër COVID-19.Përmes një njoftimi për media, e ashtuquajtura zyra për Kosovë në Qeverinë e Serbisë ka thënë se aplikimi duhet të bëhet në institucionet shëndetësore në vendet ku jetojnë.

E imunizimi do të bëhet për qytetarët nga Kosova në tri qytete të Serbisë. Ata nga komunat e Veriut në Rashkë, ndërsa ata nga pjesët tjera në Kurshumli dhe Bujanoc.

The post Serbia fton qytetarët nga Kosova që të aplikojnë për vaksinim kundër COVID-19 appeared first on Hapur.


Mundesia me shume...
Pamje me shume...