Shefi i BE: Po punojmë që Kosovën ta rreshtojmë me standardet e Bashkimit Evropian

Kurti e përkujton heroin Ilir Konushevci:

Kosova po synon të bëhet pjesë e BE.

Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomas Szunyog, ka thënë se sot është një ditë e rëndësishme edhe për Bashkimin Evropian.

“Besoj se është një ditë e rëndësishme gjithashtu edhe për Kosovën, por edhe për Ballkanin Perëndimor. Sepse ne besojmë që Ballkani Perëndimor e ka një të ardhme të qartë në Bashkimin Evropian”.

“Ne jemi duke punuar që ta rreshtojmë Kosovën sa më shpejtë që është e mundur me standardet dhe enormet e Bashkimit Evropian”, ka thënë Szunyog.