Home / SHENDETESIA / Ju paralajmëruam: Qoftet me insekte janë më në fund këtu, në supermarket!
Ju paralajmëruam: Qoftet me insekte janë më në fund këtu, në supermarket!

Ju paralajmëruam: Qoftet me insekte janë më në fund këtu, në supermarket!

Studiuesit e dinin që do të vinte kjo ditë. Burimet e pashtershme të ushqimit po shterojnë dhe mund të rrezikojmë të mbetemi pa ushqim.

Ju paralajmëruam: Qoftet me insekte janë më në fund këtu, në supermarket!

Kështu që, Zvicra i parapriu dhe do të nxjerrë në treg hamburgerët dhe qoftet me insekte, që mund të blihen në supermarket.

Insektet konsiderohen ushqimi i së ardhmes, dhe mund të themi lirisht se e ardhmja ka ardhur.

Zvicra bëhet kështu i pari shtet në Evropë që autorizon konsumimin e insekteve nga njeriu.

Ju paralajmëruam: Qoftet me insekte janë më në fund këtu, në supermarket!

Sipas ligjit, që të jenë të ngrënshëm nga njeriu, insektet duhet të rriten nën vëzhgim të kujdesshëm deri në brezin e katërt, ndaj prodhimi vendor për Zvicrën nuk mund të jetë gati përpara vjeshtës.

Deri atëherë, insektet do të importohen, me kusht që të jetë produkt i kontrolluar mirë.

Përveç hamburgerëve, insektet do të shiten edhe në formë qoftesh, si ato që jemi mësuar të hamë zakonisht.

Ju paralajmëruam: Qoftet me insekte janë më në fund këtu, në supermarket!

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Ju paralajmëruam: Qoftet me insekte janë më në fund këtu, në supermarket! Ju paralajmëruam: Qoftet me insekte janë më në fund këtu, në supermarket!Rating: 4.8