Shkarkohet bordi i Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave


Kuvendi shkarkon bordin e Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave.

Me 62 vota për, asnjë kundër dhe pa asnjë abstenim, Kuvendi i Kosovës ka shkarkuar të mërkurën bordin e Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave.

Në votimin në të cilin morën pjesë vetëm deputetët e pozitës u shkarkuan: kryesuesi i Bordit të Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave, Arsim Berisha dhe anëtarët Gëzim Qerimi, Shkumbin Hyseni dhe Elmi Ahmeti.

Kujtojmë se projektligjet ndërkombëtare që u diskutuan në këtë seancë, nuk u votuan për shkak se nuk kishte kuorum në Kuvend.


Na lexoni...

Edhe informacione tjera

Mundesia me shume...
Pamje me shume...