Shkurte Gashi publikon këto foto me bashkëshortin


Shkurte Gashi publikon këto foto me bashkëshortin.

Këngëtarja Shkurte Gashi ka publikuar një fotografi, ku shfaqet së bashku me partnerin e saj, Albert Limani.

Këngëtarja ka arritur që ta mbajë të fshehtë lidhjen e saj me Albertin, me të cilin ka një djalë.

Ajo dhe Alberti pritën në jetë një djalë, gjersa çdo gjë gjatë shtatzënisë ishte mbajtur fshehtë.

Në një fotografi të re, çifti paraqiten pranë një pianoje në një hotel të Shkup dhe ndërkohë që këngëtarja qëndron ulur, partneri i saj ndodhet në këmbë.


Mundesia me shume...
Pamje me shume...