Shkurte Gashi tregon çfarë nuk i pëlqen tek burri i saj


Si të tjerët, edhe Shkurte Gashi iu ka përgjigjur pyetjeve në “Haje ose Thuaje” në emisionin NIN në Klan Kosova.

Në këtë rubrikë, ajo tregoi se çfarë nuk i pëlqen tek burri i saj dhe zbuloi momentin më të sikletshëm që i ka ndodhur në karrierë.

Ndiqni videon më poshtë.


Na lexoni...

Edhe informacione tjera

Mundesia me shume...
Pamje me shume...