Home / SHOWBIZ / 20-vjeçarja kërkon ndihmë për të zvogëluar gjoksin e saj të madh
20-vjeçarja kërkon ndihmë për të zvogëluar gjoksin e saj të madh

20-vjeçarja kërkon ndihmë për të zvogëluar gjoksin e saj të madh

Ajo vuri re se ajo ishte ndryshe edhe në shkollën fillore.

Jasmin-Alexandra Vlassi (20) nga Stonehousea në Skoci pyetur njerëzit për mbështetje financiare në mënyrë që të bënte operacion gjoksin e saj të madh.

Vajza hapi faqen GoFundMe për të bërë më në fund operacionin, siç tha ajo, ajo që ajo donte që nga rinia e saj.

20-vjeçarja kërkon ndihmë për të zvogëluar gjoksin e saj të madh

20-vjeçarja kërkon ndihmë për të zvogëluar gjoksin e saj të madh

20-vjeçarja kërkon ndihmë për të zvogëluar gjoksin e saj të madh

20-vjeçarja kërkon ndihmë për të zvogëluar gjoksin e saj të madh

Gjinjtë e mëdhenj gjithashtu shkaktojnë dhimbje fizike , dhe më shumë se ka edhe një sëmundje e rrallë e eshtrave.

Pas një vizite te mjeku, ajo kishte ndjenjën se gjinjtë e saj po rriteshin, kështu që ajo vendosi të zgjidhë problemin e saj me të fshehtën.

20-vjeçarja kërkon ndihmë për të zvogëluar gjoksin e saj të madh

“Unë nuk po ndihem mirë me këtë gjoks të madh, kështu që duhet t’a operoj, dhe më duhet ndihma juaj sepse unë nuk jam e pasur aq shumë sa t’a bëj këtë operacion me financat e mija”, tha Jasmin-Alexandra Vlassi.

Për operacionin Jasmin ka nevojë për 7,000 paund.

20-vjeçarja kërkon ndihmë për të zvogëluar gjoksin e saj të madh

Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . 20-vjeçarja kërkon ndihmë për të zvogëluar gjoksin e saj të madh 20-vjeçarja kërkon ndihmë për të zvogëluar gjoksin e saj të madhRating: 4.8