Home / SHOWBIZ / A e njihni Meneksha e Halilit? Nuk do ta besoni sa ka ndryshuar ajo! (FOTO)
A e njihni Meneksha e Halilit? Nuk do ta besoni sa ka ndryshuar ajo! (FOTO)

A e njihni Meneksha e Halilit? Nuk do ta besoni sa ka ndryshuar ajo! (FOTO)

A e njihni Meneksha e Halilit? Nuk do ta besoni sa ka ndryshuar ajo! (FOTO)Historia e telenovelës që ka mbërthyer për vite të tëra para ekranit të gjithë Ballkanit.

Menekshe dhe Halil ka thyer rekord shikueshmërie në Greqi, Bullgari, Kosovë, Maqedoni, Bosnje dhe në shumë vende të tjera ku është transmetuar.

Deri tani përllogratitet që fitimi prrej saj ti kalojë 80 milion dollarët.

A e njihni Meneksha e Halilit? Nuk do ta besoni sa ka ndryshuar ajo! (FOTO)A e njihni Meneksha e Halilit? Nuk do ta besoni sa ka ndryshuar ajo! (FOTO)A e njihni Meneksha e Halilit? Nuk do ta besoni sa ka ndryshuar ajo! (FOTO)A e njihni Meneksha e Halilit? Nuk do ta besoni sa ka ndryshuar ajo! (FOTO)

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . A e njihni Meneksha e Halilit? Nuk do ta besoni sa ka ndryshuar ajo! (FOTO) A e njihni Meneksha e Halilit? Nuk do ta besoni sa ka ndryshuar ajo! (FOTO)Rating: 4.8