Home / SHOWBIZ / Aktakuzë kundër aktores së “O Sa Mirë”, ja çfarë ka bërë
Aktakuzë kundër aktores së “O Sa Mirë”, ja çfarë ka bërë

Aktakuzë kundër aktores së “O Sa Mirë”, ja çfarë ka bërë

Aktorja e njohur e “O Sa Mirë”, Adriana Matoshi pritet që shumë shpejt të përballet me drejtësinë.

Prokuroria themelore në Gjilan ka ngritur aktakuzë ndaj aktores dhe ish-bashkëshortit të saj. Aktakuza ka të bëjë me një diskotekë në Gjilan, që është në emër të aktores. Prokuroria pretendeon se Matoshi me bashkëshort dhe dy ortakë tjerë kanë përdorë shenjën identike të logos “Disco Club Stop” që është pronë e Fitim Rashitit. Të përfshirët në aktakuzë mohojnë pretendimet e Rashitit.

Ndërsa kjo aktakuzë ka vënë në pah edhe një detaj tjetër, aktorja Adriana Matoshi nuk e ka pranuar se ka regjistruar biznes në emrin e saj, pasi bashkëshorti i saj dhe shokët e tij nuk kanë mundur të jenë pronarë, pasi kanë pasur borxhe në ATK dhe Komunë. /Insajderi/

Aktakuzë kundër aktores së “O Sa Mirë”, ja çfarë ka bërëAktakuzë kundër aktores së “O Sa Mirë”, ja çfarë ka bërë

Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Aktakuzë kundër aktores së “O Sa Mirë”, ja çfarë ka bërë Aktakuzë kundër aktores së “O Sa Mirë”, ja çfarë ka bërëRating: 4.8