Home / SHOWBIZ / Aktorja e vjetër turke për të cilën digjeshin shqiptarët, ju çmend edhe tash kur i ka 54 vjet (FOTO)

Aktorja e vjetër turke për të cilën digjeshin shqiptarët, ju çmend edhe tash kur i ka 54 vjet (FOTO)

Aktorja e vjetër turke për të cilën digjeshin shqiptarët, ju çmend edhe tash kur i ka 54 vjet (FOTO)Edhe një muaj dhe do të mbushë 54 vjet, por kjo nuk do të thotë asgjë para sfidave të rrezikshme.

Bëhet fjalë për këngëtaren e famshme turke, Hulya Avsar, e cila ka filluar pushimet verore familjare.

Ajo ka publikuar disa imazhe dhe video teksa shihet duke sfiduar valët e detit në Antalya të Turqisë.

Aktorja e vjetër turke për të cilën digjeshin shqiptarët, ju çmend edhe tash kur i ka 54 vjet (FOTO)Aktorja e vjetër turke për të cilën digjeshin shqiptarët, ju çmend edhe tash kur i ka 54 vjet (FOTO)Aktorja e vjetër turke për të cilën digjeshin shqiptarët, ju çmend edhe tash kur i ka 54 vjet (FOTO)Aktorja e vjetër turke për të cilën digjeshin shqiptarët, ju çmend edhe tash kur i ka 54 vjet (FOTO)Aktorja e vjetër turke për të cilën digjeshin shqiptarët, ju çmend edhe tash kur i ka 54 vjet (FOTO)Aktorja e vjetër turke për të cilën digjeshin shqiptarët, ju çmend edhe tash kur i ka 54 vjet (FOTO)

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Aktorja e vjetër turke për të cilën digjeshin shqiptarët, ju çmend edhe tash kur i ka 54 vjet (FOTO) Aktorja e vjetër turke për të cilën digjeshin shqiptarët, ju çmend edhe tash kur i ka 54 vjet (FOTO)Rating: 4.8