Home / SHOWBIZ / E shëndoshë sa Shpendi, po shikoni sa simpatike e ka gruan ai!
E shëndoshë sa Shpendi, po shikoni sa simpatike e ka gruan ai!

E shëndoshë sa Shpendi, po shikoni sa simpatike e ka gruan ai!

Shpend Ahmeti vazhdimisht është në media qysh se mori titullin e të parit të Prishtinës.

E pamë shumë herë në kostumin serioz, por jo edhe në versionin tjetër të tij, atë të shtypit rozë, përcjell ORAvip.

E shëndoshë sa Shpendi, po shikoni sa simpatike e ka gruan ai!E shëndoshë sa Shpendi, po shikoni sa simpatike e ka gruan ai!

Shpendi është baba dhe bashkëshort që edhe iu kushton një kohë të madhe personave më të dashur të tij.

Ai shpesh u kap bashkë me familjen e tij në vende relakusese dhe ajo që merr vëmendjen është gruaja e tij simpatike.

E shëndoshë sa Shpendi, po shikoni sa simpatike e ka gruan ai!

Shpendi shpesh me të u paraqit edhe në momentet vendimtare të karrierës së tij politike, si në vendvotime apo fushata zgjedhore./ORAvip/

E shëndoshë sa Shpendi, po shikoni sa simpatike e ka gruan ai!E shëndoshë sa Shpendi, po shikoni sa simpatike e ka gruan ai!E shëndoshë sa Shpendi, po shikoni sa simpatike e ka gruan ai!

Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . E shëndoshë sa Shpendi, po shikoni sa simpatike e ka gruan ai! E shëndoshë sa Shpendi, po shikoni sa simpatike e ka gruan ai!Rating: 4.8