Home / SHOWBIZ / Foto e rrallë nga Edona Llalloshi, me një pamje befasuese para 20 viteve (Foto)

Foto e rrallë nga Edona Llalloshi, me një pamje befasuese para 20 viteve (Foto)

Foto e rrallë nga Edona Llalloshi, me një pamje befasuese para 20 viteve (Foto)Edona Llalloshi ka një karrierë të gjatë në skenën shqiptare,.

Këngët e saj të vjetra ende pëlqehen nga të rinjtë. Çdo këngë e saj ishte hit në atë kohë, kur Edona ishte në kulmin e karrierës së saj.

Në fakt këngët e saj të vjetra janë shumë më të mira se ato të rejat.

Kënga ‘Simpatia’ ishte hit dhe vahzdon të ketë famën e njëjtë të cilën kishte edhe në vitin që u publikua.

Në foton e mëposhtme Edona duket krejtësisht ndryshe para 20 viteve, e cila shihet si pjesëmarrëse në Radi Televizionin Shqiptar.

Foto e rrallë nga Edona Llalloshi, me një pamje befasuese para 20 viteve (Foto)

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Foto e rrallë nga Edona Llalloshi, me një pamje befasuese para 20 viteve (Foto) Foto e rrallë nga Edona Llalloshi, me një pamje befasuese para 20 viteve (Foto)Rating: 4.8