Home / SHOWBIZ / Ftesa shumë të veçanta për martesën e Getoarit dhe Marinës
Ftesa shumë të veçanta për martesën e Getoarit dhe Marinës

Ftesa shumë të veçanta për martesën e Getoarit dhe Marinës

Ftesa shumë të veçanta për martesën e Getoarit dhe Marinës

Përgatitjet e dasmës tashmë kanë përfundaur dhe me ato është marrë Alketa Vejsua dhe kompania e saj “class”.
Ftesat tashmë janë zbuluar në rrjetet sociale nga vet Alketa dhe ato duken tejet të veçanta.
Pamja e tyre është karakteristike dhe janë të punuara me dorë, në brendësi me petale lulesh.
Ftesat duken ndryshe një prej tjetrës, kurse ideja ka qenë e çiftit të famshëm të estradës.
Ceremonia martesore do të mbahet në Durrës dhe jo në Prishtinë e në Tiranë si ishte raportuar.
Shiko me posht videon e pergaditjes…

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Ftesa shumë të veçanta për martesën e Getoarit dhe Marinës Ftesa shumë të veçanta për martesën e Getoarit dhe MarinësRating: 4.8