Home / SHOWBIZ / Gati të bëhet vjehrrë, Gili me Ilirin të dashuruar sikur në rini (Foto)
Gati të bëhet vjehrrë, Gili me Ilirin të dashuruar sikur në rini (Foto)

Gati të bëhet vjehrrë, Gili me Ilirin të dashuruar sikur në rini (Foto)

Gati të bëhet vjehrrë, Gili me Ilirin të dashuruar sikur në rini (Foto)Gili dhe Iliri janë ndër çiftet më të kombinuar në skenës kosovare, përcjell .

Iliri gjithmonë është ai që i shkruan tekstet e këngëve të Gilit, këta të dy kuptohen bashkë dhe asnjherë nuk kanë pasur trazira në martesë.

Së bashku kanë një djalë dhe shumë shpejt presin të bëhen me nuse në shtëpi.

Edhe pse në moshë ata kanë një dashuri si në rini, që nuk zbehet kurrë.

Gati të bëhet vjehrrë, Gili me Ilirin të dashuruar sikur në rini (Foto)

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Gati të bëhet vjehrrë, Gili me Ilirin të dashuruar sikur në rini (Foto) Gati të bëhet vjehrrë, Gili me Ilirin të dashuruar sikur në rini (Foto)Rating: 4.8