Home / SHOWBIZ / Kaq shumë e do Gulsereni Xhansunë në realitet, sikur të kishte vajzë (Foto)
Kaq shumë e do Gulsereni Xhansunë në realitet, sikur të kishte vajzë (Foto)

Kaq shumë e do Gulsereni Xhansunë në realitet, sikur të kishte vajzë (Foto)

Kaq shumë e do Gulsereni Xhansunë në realitet, sikur të kishte vajzë (Foto)Xhansu është ndër aktoret më të reja turke. ‘Paramparca’ ishte seriali që i dha famë, 

Leyla Tanlar shumë shpejt u bë e njohur me rolin e saj si ‘Xhansu’, në publikun turk dhe jo vetëm.

Leyla edhe pse e re, ajo marrëdhënie të mira kolegile edhe me kolegët më të vjetër në këtë serial.

Ajo ka publikuar një foto me Gulseren ku shihet se jashtë serialit kanë një shoqëri shumë të mirë.

Ato shihen duke u përqafuar, dhe Leyla kishte vendosur një mbishkrim që ia shpreh dashurinë ndaj saj.

‘Mretëresha kryesore’ i referohet asaj e cila kishte rolin kryesor në këtë film.

 

Kaq shumë e do Gulsereni Xhansunë në realitet, sikur të kishte vajzë (Foto)

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Kaq shumë e do Gulsereni Xhansunë në realitet, sikur të kishte vajzë (Foto) Kaq shumë e do Gulsereni Xhansunë në realitet, sikur të kishte vajzë (Foto)Rating: 4.8