Home / SHOWBIZ / Kështu dukej Mimoza Mustafa, për këtë frizurë do të jetë penduar shumë (Foto)

Kështu dukej Mimoza Mustafa, për këtë frizurë do të jetë penduar shumë (Foto)

Kështu dukej Mimoza Mustafa, për këtë frizurë do të jetë penduar shumë (Foto)Mimoza Mustafa ishte prej këngëtareve të para që u zhvesh në skenë, dhe solli një stil krejt të ndryshëm, .

Derisa ishte në skenë u komentua aq shumë në media, për pamjen joshëse që kishte.

Ajo u pa shpesh të këndojë së bashku me burrin e saj, Shkumbinin, e këngët e çiftit u pëlqyen nga publiku i asaj kohe.

Është cilësuar si femër tërheqëse dhe me stil, por me këtë pamje si në fotografi, ajo nuk duket fare mirë dhe një frizurë për të cilën sot do të pendohej.

Kështu dukej Mimoza Mustafa, për këtë frizurë do të jetë penduar shumë (Foto)

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Kështu dukej Mimoza Mustafa, për këtë frizurë do të jetë penduar shumë (Foto) Kështu dukej Mimoza Mustafa, për këtë frizurë do të jetë penduar shumë (Foto)Rating: 4.8