Mihrija dhe Lora befasojnë me një këngë, ja çka thonë për burra e politikana – Kosova Today News
Home / SHOWBIZ / Mihrija dhe Lora befasojnë me një këngë, ja çka thonë për burra e politikana
Mihrija dhe Lora befasojnë me një këngë, ja çka thonë për burra e politikana

Mihrija dhe Lora befasojnë me një këngë, ja çka thonë për burra e politikana

Mihrija dhe Lora befasojnë me një këngë, ja çka thonë për burra e politikana
Mihrija dhe Lora befasojnë me një këngë, ja çka thonë për burra e politikana
Mihrije Braha emër që do mbetet në memorie në gjenerata me radhë, qysh nga fillimet e daljeve publike ajo ishte e veçantë në paraqitjet skenike, por ajo që e mbajti gjatë në treg është zëri i saj, shkruan Kosovarja.

Rrugëtimi i saj në muzikë është më dekada, vazhdon edhe sot të qëndroj e freskët ku lirisht themi se i bën konkurrencë tregut dhe këngëtarëve të rinj. Në këtë udhëtim të jetës dhe mbështetësin më të madh kishte përkrahë bashkëshortin Naim Abazin, ku edhe sot ata vazhdojnë të realizojnë show-n shumë të shikuar në vend ‘Odeon’.

Një vlerë të madhe ka brenda vetës Mihrija, gjithmonë është treguar e afërt e dashur me njerëzit, por një dashuri të sinqertë ka treguar gjithmonë për motrën Lorën. Lora ka qëndruar pak më pasiv në muzikë por Mihrija ka qenë ajo gjithmonë që i ka dhënë mbështetje të pa kushtëzuar, si motra për motrën, është një relacion për t’u çmuar.

Në një video që kemi arritur ta sigurojmë gjatë provave, pak minuta para se të fillon realizimi i show-t ‘Odeon’ në sezonin e ri. Shihet atmosfera e stafit, aktorëve dhe dy këngëtareve Mihrijes dhe Lorës, ku interpretojnë një këngë, parodi për burra dhe politikana.

Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Mihrija dhe Lora befasojnë me një këngë, ja çka thonë për burra e politikana Mihrija dhe Lora befasojnë me një këngë, ja çka thonë për burra e politikanaRating: 4.8