Home / SHOWBIZ / Sa është rritur Ansi…Por kujt i ka ngjarë, Andrrës apo Sinanit…(FOTO)
Sa është rritur Ansi…Por kujt i ka ngjarë, Andrrës apo Sinanit…(FOTO)

Sa është rritur Ansi…Por kujt i ka ngjarë, Andrrës apo Sinanit…(FOTO)

Sa është rritur Ansi…Por kujt i ka ngjarë, Andrrës apo Sinanit…(FOTO)Ans, kështu quhet djali i Sinan Hoxhes dhe Andrra Destanit. Ansi është fëmijë simpatik, por edhe mediatik.

Ndryshe nga babai e nëna e tij që shfaqen gjithmonë të buzëqeshur, Ansi zakonisht është tejet serioz. Se është serioz, e thotë edhe nëna e tij, Andrra.

Ani simpatik është rritur e zbukuruar, e ndoshta së shpejti mund të bëhet edhe me ndonjë motër a vëlla, shkruan “Kosovarja”.

Sa është rritur Ansi…Por kujt i ka ngjarë, Andrrës apo Sinanit…(FOTO)

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Sa është rritur Ansi…Por kujt i ka ngjarë, Andrrës apo Sinanit…(FOTO) Sa është rritur Ansi…Por kujt i ka ngjarë, Andrrës apo Sinanit…(FOTO)Rating: 4.8