Sa shumë është plakur Keriman, nuk do t’iu besoni syve | Kosova Today News
Home / SHOWBIZ / Sa shumë është plakur Keriman, nuk do t’iu besoni syve
Sa shumë është plakur Keriman, nuk do t’iu besoni syve

Sa shumë është plakur Keriman, nuk do t’iu besoni syve

Nursel Kose është prej aktorëve më profesioniste që ka Turqia. Ajo është e njohur si një aktore profesioniste edhe në Gjermani dhe ka vite të tëra që ia kushtoi kinematografisë.

Sa shumë është plakur Keriman, nuk do t’iu besoni syve

Nursel u njoh me publikun shqiptar me rolin e saj komik të Kerimanit dhe jeta e saj private ka rëndësi edhe në këtë publik, përcjell ORAinfo.

Sa shumë është plakur Keriman, nuk do t’iu besoni syve

Nursel kanë filluar t’i shfaqen edhe shenjat e viteve në fytyrën e saj. Në disa fotografi të publikuara në Instagram kjo gjë vërehet./ORAinfo/Sa shumë është plakur Keriman, nuk do t’iu besoni syveSa shumë është plakur Keriman, nuk do t’iu besoni syve

Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Sa shumë është plakur Keriman, nuk do t’iu besoni syve Sa shumë është plakur Keriman, nuk do t’iu besoni syveRating: 4.8
Shfaqen ne sa-shumaashtaplakur-kerimannuk-taeiu-besoni-syve !