Home / SHOWBIZ / Si e ëma dhe e bija, kjo foto e Lulës me vajzën iu ka ikur (Foto)

Si e ëma dhe e bija, kjo foto e Lulës me vajzën iu ka ikur (Foto)

Si e ëma dhe e bija, kjo foto e Lulës me vajzën iu ka ikur (Foto)

U komentua aq shumë për look-un e saj, Lulja me pamjen në synetinë e djemve u bë qendër e vëmendjes mediative,

Lulja e kombinua me vajzën e saj, me fustana të njetja ato shkëlqyen si nënë e bijë.

Si e ëma dhe e bija, ato të dyja ngjajnë shumë me njëra-tjetrën.

Për më shumë shikoni këtë foto nga ahengu i tyre familjar.

Si e ëma dhe e bija, kjo foto e Lulës me vajzën iu ka ikur (Foto)

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Si e ëma dhe e bija, kjo foto e Lulës me vajzën iu ka ikur (Foto) Si e ëma dhe e bija, kjo foto e Lulës me vajzën iu ka ikur (Foto)Rating: 4.8