Teuta Krasniqit ia vënë revolen në fyt. A e dini kush? – Kosova Today News
Home / SHOWBIZ / Teuta Krasniqit ia vënë revolen në fyt. A e dini kush?
Teuta Krasniqit ia vënë revolen në fyt. A e dini kush?

Teuta Krasniqit ia vënë revolen në fyt. A e dini kush?

Sa herë përmendet emri i saj, na bien në mend rolet vështirë të relaizueshme që kërkojnë profesionalizëm të nivelit të lartë, e në këtë pjesë Teuta Krasniqi asnjëherë nuk ka dështuar.

Role teatrale, filmike, e mbi të gjitha ato të serive vendore, i dhanë kulminacionin e famës aktores së mirënjohur, gjë që dëshmohet më së miri përmes rolit të “Sarandës” tek seriali i famshëm “Kafeneja Jonë”.

Ndërsa, kur flitet për pjesën teatrale, pak kush e ndjek realizimin perfekt të roleve që i zoton me aq profesionalizëm, e si e tillë përcillet tek masa e etur për t’i parë nga afër rolet e saj. Negative a pozitive, janë rolet që aktorëve u caktohen pa përzgjedhjen e tyre, por fatmirësisht kjo për Teutën, nuk ka peshë aspak, shkruan Kosovarja.

Dëshmi, është edhe imazhi që ju sjell Kosovarja, një rol i realizuar aq fuqishëm teksa shihet e kërcënuar me armë, e që shpirti artistik e bën aq të ndjeshëm dhe të dëshiruar.

Kujtojmë, se Teuta, vazhdon të jetë pjesë e episodeve serike të ndryshme, me po të njëjtin sukses si në fillimet e para të karrierës së saj.

Teuta Krasniqit ia vënë revolen në fyt. A e dini kush?
Teuta Krasniqit ia vënë revolen në fyt. A e dini kush?
Teuta Krasniqit ia vënë revolen në fyt. A e dini kush?
Teuta Krasniqit ia vënë revolen në fyt. A e dini kush?
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Teuta Krasniqit ia vënë revolen në fyt. A e dini kush? Teuta Krasniqit ia vënë revolen në fyt. A e dini kush?Rating: 4.8
Shfaqen ne teuta-krasniqit-ia-vene-revolen-ne-fyt-a-e-dini-kush !