Home / SHOWBIZ / Tuna u martua përsëri, por shikojeni gruan bukuroshe të ish burrit të saj, Rilind Reka (Foto)

Tuna u martua përsëri, por shikojeni gruan bukuroshe të ish burrit të saj, Rilind Reka (Foto)

Tuna u martua përsëri, por shikojeni gruan bukuroshe të ish burrit të saj, Rilind Reka (Foto)Këngëtarja Tuna Sejdi ishte e martuar me djalin e ish Ambasadorit të Maqedonisë në Bashkimin Europian.

Ajo dhe Rilind Reka u martuan në vitin 2010 por martesa e tyre nuk zgjati më shumë se 1 vit dhe ata i ndanë rrugët përgjithmonë

Tuna vazhdoi edhe me disa të dashur të tjerë. Mirëpo, jetën e ka vazhduar edhe Rilindi.Ai është i martuar dhe ka dy fëmijë, një djalë të quajtur Trim dhe një vajzë me emrin Renee.

Rilindi shpesh publikon fotografi në rrjetet sociale bashkë me familjen e tij duke treguar se sa të lumtur janë ata dhe duke treguar se tashmë Tuna është vetëm një e kaluar e tij!

Tuna u martua përsëri, por shikojeni gruan bukuroshe të ish burrit të saj, Rilind Reka (Foto)Tuna u martua përsëri, por shikojeni gruan bukuroshe të ish burrit të saj, Rilind Reka (Foto)

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Tuna u martua përsëri, por shikojeni gruan bukuroshe të ish burrit të saj, Rilind Reka (Foto) Tuna u martua përsëri, por shikojeni gruan bukuroshe të ish burrit të saj, Rilind Reka (Foto)Rating: 4.8