‘Xhesika’ ҫmend të ftuarit në dasmën e Labit…Nuk do ta besoni ҫfarë ka veshur… – Kosova Today News
Home / SHOWBIZ / ‘Xhesika’ ҫmend të ftuarit në dasmën e Labit…Nuk do ta besoni ҫfarë ka veshur…
‘Xhesika’ ҫmend të ftuarit në dasmën e Labit…Nuk do ta besoni ҫfarë ka veshur…

‘Xhesika’ ҫmend të ftuarit në dasmën e Labit…Nuk do ta besoni ҫfarë ka veshur…

‘Xhesika’ ҫmend të ftuarit në dasmën e Labit…Nuk do ta besoni ҫfarë ka veshur…
‘Xhesika’ ҫmend të ftuarit në dasmën e Labit…Nuk do ta besoni ҫfarë ka veshur…
Aktorja Arta Nitaj e njohur për rolin e Xhesikës në serialin “O sa mirë” është shumë aktivë në rrjetet sociale.

Ajo po merr pjesë në dasmën e prezantuesit Labinot Gashit dhe nga aty ka postuar shumë fotografi në “Insta Story”.

Ajo po duket e mahnitshme e sidomos me fustanin që ia tregon format bombastike që ajo ka.

‘Xhesika’ ҫmend të ftuarit në dasmën e Labit…Nuk do ta besoni ҫfarë ka veshur…
‘Xhesika’ ҫmend të ftuarit në dasmën e Labit…Nuk do ta besoni ҫfarë ka veshur…
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . ‘Xhesika’ ҫmend të ftuarit në dasmën e Labit…Nuk do ta besoni ҫfarë ka veshur… ‘Xhesika’ ҫmend të ftuarit në dasmën e Labit…Nuk do ta besoni ҫfarë ka veshur…Rating: 4.8
Shfaqen ne xhesika-d2abmend-te-ftuarit-ne-dasmen-e-labitnuk-do-ta-besoni-d2abfare-ka-veshur !