Shyhretja bëhet si ‘kukull’ nga Njomza


Njomza e ka bërë kukull Shyhretën.

Shyhretja është një këngëtare që dallohet për paraqitjen fizike.

Edhe pse në moshë, ajo gjithmonë tërheqë vëmendje, duke u dalluar me pozat që publikon, shkruan Kosovarja.

Shumicën e kohës, ajo rregullohet nga duart e arta të të bijës, duke shkëlqyer shumicën e kohës.

Këtë herë, me një grim të bukur dhe rregullim të flokëve Njomza duket sikur e ka bërë kukull nënën e saj.

Theksojmë, Njomza njihet me ndryshimet e shumta që realizon tek shumë femra.


Na lexoni...

Edhe informacione tjera

Mundesia me shume...
Pamje me shume...