Skender Hyseni: Kurti do ta zbatojë marrëveshjen e Uashingtonit pikë për pikë


Ish-ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Skender Hyseni ka folur për marrëveshjen e Uashingtonit dhe për njohjen e shtetit të Kosovës nga Izraeli.

Hyseni në Pressing të T7 ka thënë se Kurti do ta zbatojë marrëveshjen e Uashingtonit ‘pikë për pikë’.

Ai tha se njohja nga shteti i Izraelit do të konsiderohet si moment kyç i një kthese të rëndësishme.

“Marreveshjen e Uashingtonit Kurti duhet ta zbatojë pikë për pikë. Kosova nuk ka kurrfarë gjasash të bëjë anëtarësim të ri pa mbeshtetjen e partnerëve të rëndësishëm në botë. Jo shumë kohë prej sot do të konsiderohet si një moment kyc për një kthesë të rëndësishme”, ka thënë Hyseni.


Na lexoni...

Edhe informacione tjera

Mundesia me shume...
Pamje me shume...