Sot mblidhet Kuvendi i Kosovës, ky është rendi i ditës

Epidemiologu Danilovski: Ja kur pritet të jetë kulmi i Kovid-it në Maqedoni

Kuvendi i Kosovës e vazhdon sot seancën me pikat e mbetura.

Kuvendi i Kosovës do të vazhdojë mbajtjen e seancës për pikat e mbetura.

Seanca starton në ora 09:30.

Gjatë së mërkurës, Kuvendi i Kosovës ka votuar rezolutë ku i ka bërë thirrje Bashkimin Evropian që të liberalizojë vizat për Kosovën.

E përpos kësaj rezolute, Kuvendi të enjten nuk ka e ka përfunduar as një pikë tjetër të rendit.

Ndërkaq, sot pos vazhdimit të kësaj seanca pritet të mbahet edhe seanca e fundit para se deputetët të shkojnë në pushime veriore.

Kjo seancë fillon në ora dhe rend dite është interpelanca me ministrin e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, për çështjen: “Ligji i zyrtarëve publikë”, Shqyrtimi i dytë i Projektligjit për Qeverinë etj.