Home / SPORT / Milan në presion, deri të premten ka kohë që të arrijë marrëveshje me këtë sulmues! (Foto)

Milan në presion, deri të premten ka kohë që të arrijë marrëveshje me këtë sulmues! (Foto)

Milan në presion, deri të premten ka kohë që të arrijë marrëveshje me këtë sulmues! (Foto)Fiorentina ka kërkuar nga Milanit që të bëjnë një ofertë të pranueshme për Nikola Kaliniç deri të premten.

Rossonerët po ndjekin një sulmues, dhe kroati thuhet të jenë një nga emrat kryesorë në listën e tyre të ngushtë, .

Florentina ka rënë dakord për shitjen e Kaliniçit, por po kërkon një ofertë me të mirë nga Milani.
Sipas Sport Premium, Fiorentina e ka bërë të qartë se e premtja është afati i fundit për të bërë ndonjë marrëveshje.

Ndërsa Kaliniç e ka bërë të qartë se dëshiron të shkojë në Milan, ai do të hiqet nga tregu nëse një ofertë e pranueshme nuk do të bëhet deri në fund të kësaj jave.

Milan në presion, deri të premten ka kohë që të arrijë marrëveshje me këtë sulmues! (Foto)

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Milan në presion, deri të premten ka kohë që të arrijë marrëveshje me këtë sulmues! (Foto) Milan në presion, deri të premten ka kohë që të arrijë marrëveshje me këtë sulmues! (Foto)Rating: 4.8