Suspendohet zyrtari i Komunës së Obiliqit që i kërkoi favore një gruaje për rregullim dokumentesh


Një zyrtar i Gjendjes Civile është suspenduar nga puna dhe arrestuar pasi që i dyshohet se i kërkoi favore një gruaje në këmbim të rregullimit dokumenteve.

Komuna ende nuk ka vendosur për zëvendësimin e zyrtarit të suspenduar, por e kanë konfirmuar rastin.

Hetimi ishte zhvilluar në masa të fshehta.

Rasti ka ndodhur të martën pas orës 22:00.


Mundesia me shume...
Pamje me shume...