Home / Tag Archives: 16

Tag Archives: 16

Nguli 38 gozhda me kokën e tij (VIDEO)

unnamed-file-119

John Ferrer e thërrsin edhe “kokë çekiç”, dhe këtë aftësi e ka treguar në një shfaqje në televizionin Italian. Ky njeri nga Bostoni theu rekordin botëror në librin Gines, kur me kokë nguli 38 gozhda në një dërrasë për më pak se dy minuta. Për të mbijetuar dhe të mos …

Read More »

Lëshohen me barkë nëpër kodër, godasin dhe lëndojnë një vajzë të re (Video, +16)

Lëshohen me barkë nëpër kodër, godasin dhe lëndojnë një vajzë të re (Video, +16)

https://www.youtube.com/watch?v=xgTOEVNTngI Në Shtetet e Bashkuara janë filmuar tre persona që kanë hipur në një barkë dhe janë lëshuar nga kodra e mbuluar nga bora. Lëvizja e tyre e shpejtë, ka bërë që të përplasin një vajzë të re dhe ta rrëzojnë duke i shkaktuar lëndime, transmeton Telegrafi. Nuk bëhet e …

Read More »