2gpretendohet – Kosova Today News
Home / Tag Archives: 2gpretendohet

Tag Archives: 2gpretendohet

“Zanco Tiny T1”, telefoni më i vogël në botë

“Zanco Tiny T1”, telefoni më i vogël në botë

“Zanco Tiny T1” peshon 13 gramë, ka një ekran prej 12.5 milimetrash dhe kushton 46 dollarë, shkruan Telegrafi. Nuk është telefon i mençur, kryen vetëm telefonata dhe dërgon mesazhe me tekst. Ruan deri në 50 mesazhe dhe 300 kontakte. Ka një portë USB dhe një nano kartë. Bateria prej 200 …

Read More »
Shfaqen ne !