Home / Tag Archives: 3

Tag Archives: 3

Nokia vjen me serinë e re 3 dhe 5, ndërsa rikthen edhe “tullën” Nokia 3310

Nokia vjen me serinë e re 3 dhe 5, ndërsa rikthen edhe “tullën” Nokia 3310

Prodhuesi i telefonave Nokia, HMD Global ka habitur botën disa javë më parë kur ajo lansoi modelet e reja të telefonave Nokia të bazuar në Android, përkatësisht modelin Nokia 6 në Kinë. Që nga ajo kohë, kërkesa për telefonin thuhet se ka tejkaluar potencialin e kompanisë për furnizim. Tani një …

Read More »

Kelmendi: Pas 3 vjetëve asnjë kosovar nuk do të jetë i papunë

Kelmendi: Pas 3 vjetëve asnjë kosovar nuk do të jetë i papunë

Shpejt në Republikën e Kosovës nuk do të ketë asnjë qytetar i cili do të jetë pa punë. Zëvendëskryeministri, Ramiz Kelmendi thotë se brenda 2-3 vjetëve, në Kosovë nuk do të ekzistojë asnjë njeri i cili nuk do të punoj dhe nuk i ofrohet mundësia të punësohet. Kelmendi në Rubikon …

Read More »