Përgjimi pa leje i qytetarëve nga policia, SPAK dhe Prokuroria ‘rrëzojnë’ nismën e Lleshajt

Kuvendi i Shqipërisë ka nisur shqyrtimin e një projektligji që i jep të drejtë policisë të…

Përgjimet e Policisë/ SPAK nuk bie dakord, pse rrezikohen hetimet e Prokurorisë

Prokuroria Speciale dhe Prokuroria e Përgjithshme shfaqin rezerva për ndryshimet ligjore që lidhen me përgjimet pa…