Home / Tag Archives: acarohet

Tag Archives: acarohet

Ismet Beqiri acarohet keq me Hashim Thaçin

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Ismet Beqiri është përfshirë në debatin e fundit rreth çështjes së korrigjimit të kufirit ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Ky fakt është përmendur në një konferencë për media nga Presidenti i Republikës së vendit, Hashim Thaçi, i cili nuk e përjashtoi mundësinë që në të ardhmen të ketë ndryshim të kufirit. Postimi i plotë: Të dashur miq, Këto ditë po vazhdohet me: Deklarata plotësisht të papërgjegjshme Deklarata e intervista kontradiktore Deklarata e intervista të dëmshme dhe të rrezikshme Deklarata për”korigjim”kufinjësh,një farsë por me prapavijë të rrezikshme Deklarata të stilit mbreti jam unë,e ju ndëgjoni e shërbeni… Por as nuk e ka të drejtën,as mandatin,as ai dhe askush tjeter ta copëtoj Kosovën,ta shkel integritetin dhe sovranitetin e vendit. Askush,as ai nuk mund të luaj me Kushtetutën e vendit… Se këtij”sakica nuk i pret në një vend”,nuk është lajm,por çdo gjë duhet të ketë kufij. Ne jemi Republikë Parlamentare,për rikujtim ati..

Read More »