Home / Tag Archives: Adriana Hoxhiq

Tag Archives: Adriana Hoxhiq

Muri do të rrënohet gjatë natës së sotme

Muri do të rrënohet gjatë natës së sotme

Muri ilegal i ndërtuar në fund të vitit që lamë pas nuk do të ketë jetë të gjatë. Kjo pasi në KK të Mitrovicës së Veriut, gjegjësisht në zyrën e Adriana Hoxhiq, sot është nënshkruar marrëveshja për rrënim. Është thënë se muri do të rrënohet nesër gjatë ditës, mirëpo sipas …

Read More »

Në veri janë kthyer 11 familje shqiptare (Video)

Auto-Skicë

  Në qendër të Mitrovicës së veriut rishtazi janë kthyer 11 familje shqiptare dhe ato janë mirëpritur nga fqinjet e tyre serbë. Kështu ka deklaruar Adriana Hoxhiq, zyrtare në Komunën e Mitrovicës Veriore, e cila ka pohuar gjithashtu se bashkjetesa mes serbëve dhe shqiptarëve në pjesën veriore është ekziston, mirëpo …

Read More »