Home / Tag Archives: afatgjateper

Tag Archives: afatgjateper

Lukas e Meli, në serial ishin babë e bijë, por ata janë çift në jetën reale (Foto)

Lukas e Meli, në serial ishin babë e bijë, por ata janë çift në jetën reale (Foto)

Murilo Benicio në rolin e tij kryesor si Lukas në serialin ‘O Clone’ ishte babai i Melit emri i të cilës është Debora Falabella. Ata kanë dallim në moshë dhe askush nuk do ta besonte se janë në lidhje në jetën reale. Pas serialit u përfol për lidhjen e Lukas …

Read More »