Home / Tag Archives: aftesine

Tag Archives: aftesine

La Ferrari Aperta me rrathë të shpejta shumë pranë kalimtarëve (Video)

La Ferrari Aperta me rrathë të shpejta shumë pranë kalimtarëve (Video)

Josh Cartu ka bërë rrathë të shpejta në Budapest të Hungarisë, me makinën e tij La Ferrari Aperta. Mirëpo, kanadezi që është i njohur për aftësinë në makina të garave, u kritikua që lëvizi kaq pranë kalimtarëve të pranishëm. Ata duken të kënaqur me makinën e rrallë, që ka mundur …

Read More »

Burri ecë mbi ujë! (Video)

Mysafirët në ‘Beaches Ocho Rios Resort’ në Xhamaika janë mahnitur me trikun e një burri që të rrëshqas mbi ujë. Burri i quajtur Rushane ka shfaq aftësinë “Të ecë mbi ujë” dhe këtë e ka bërë në një mënyrë të veçantë, transmeton Klan Kosova. Ky burrë shihet në një video …

Read More »