Rreth 40 mijë punëtorë në pritje të 900 eurove, flasin nga Ministria e Financave

Rreth 40 mijë punëtorë në pritje të 900 eurove, Ministria thotë se s’ka vendim për lëshimin…

Zëvendësministri tregon se sa euro shtesë në paga i kanë ndarë Kuvendi dhe Presidenca

Zëvendësministri i Financave thotë se Kuvendi dhe Presidenca kanë ndarë nga 600 euro shtesë në paga…

Zëvendësministri i Financave: Nuk mund t’i paguajmë nga 300 euro për ata që kanë humbur punën

Zëvendësministri i Financave thotë se nuk do të mund të paguhen nga 300 euro për ata…

Humbën punën në Kosovë, kur do të bëhen pagesat për këta punëtorët

Kur bëhen pagesat për punëtorët që e humbën punën në Kosovë? Zëvendësministri i Financave, Agim Krasniqi…

Qeveria e Kosovës pritet t’i ndajë edhe 182 milionë për bizneset

Edhe 182 milionë euro për biznese nga qeveria e Kosovës. Mbi 182 milionë euro ka paraparë…

Projektbuxheti 2.4 miliardë nesër në mbledhjen e qeverisë, prioritet shëndeti publik dhe sektori privat

Nesër pritet të miratohet në mbledhjen e qeverisë projektbuxheti për vitin 2021. Buxheti për vitin e…

Merret vendimi, s’ka më “udhëtime jashtë vendit” të zyrtarëve

S’ka më “udhëtime jashtë vendit” të zyrtarëve. Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme e ka…

Buxheti i Kosovës pritet të zvogëlohet për 200 milionë euro vitin e ardhshëm

Vitin e ardhshëm buxheti i Kosovës do të zvogëlohet për 200 milionë euro. Mbi 200 milionë…

PDK do ta përkrahë tërheqjen e 10-përqindëshit nga Trusti, por ka një kusht

PDK thotë se do ta përkrahë tërheqjen e parave nga Trusti. Ligji për rimëkëmbjen ekonomike ka…

Qeveria ndan mbi 2 milionë euro për regjistrimin e popullsisë

Ndahen mbi 2 milionë euro për regjistrimin e popullsisë. Qeveria e Kosovës ka miratuar dokumentin për…

Ndahen 70 mijë euro për libra për nxënësit e Luginës së Preshevës

Qeveria e Kosovës ndan 70 mijë euro për libra për nxënësit e Luginës së Preshevës. Qeveria…

FSK e gatshme për operacione jashtë vendit

Ushtria e Kosovës e gatshme për operacione jashtë vendit. Ushtria e Kosovës jo veç mbrojtjen e…