Më shumë se gjysma e zyrtarëve të shtetit ende e kanë deklaruar pasurinë

Vetëm edhe një javë kohë, më shumë se gjysma e zyrtarëve të shtetit ende e kanë…

Lokale, banesa e vikendicë, kaq pasuri ka nënkryetarja e re e LDK-së

Kjo është pasuria e majme e nënkryetares së re të LDK-së.. Shqipe Mjekiqi do të jetë…

Fillon procesi i deklarimit të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik në AKK

Fillon procesi i deklarimit të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik. Në pajtim me Ligjin për…

Bahtiri flet për veturën superluksoze: Është e djalit tim, çka ka të keqe këtu?

Agim Bahtiri për veturën superluksoze ka thënë se është e djalit të tij. Një veturë e…

3 zyrtarë ndërkombetarë të KShC-së nuk e kishin deklaruar pasurinë, e konfirmon Agjencia Kundër Korrupsionit

Agjencia Kundër Korrupsionit konfirmon se 3 zyrtarët ndërkombetarë të KShC-së nuk e kishin deklaruar pasurinë. Tre…

Ministrja Haradinaj del para gjykatës, deklarohet e pafajshme

Meliza Haradinaj del para gjykatës, deklarohet e pafajshme. Ministrja së Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza…

Me ligjin e ri, Agjencia Kundër Korrupsionit do ta ndryshojë edhe emrin

Agjencia Kundër Korrupsionit do ta ndryshojë edhe emrin, Selimi prezanton projektligjin e ri. Ministria e Drejtësisë…

Pasuria e grave të politikanëve kosovarë, ja kush është e para dhe e fundit në listë

Është publikuar pasuria e grave të politikanëve kosovarë. Banesa, para të gatshme e vetura, janë vetëm…

​Italia konfirmon mbështetjen në parandalimin dhe luftimin e korrupsionit në Kosovë

Në kuadër të takimeve të rregullta me përfaqësues të misioneve diplomatike në Kosovë, Drejtori i Agjencisë…

Kryeprokurori i Shtetit me gjashtë vende pune, merr mbi 50 mijë euro të buta në vit.

Aleksandër Lumezi me gjashtë vende pune, merr mbi 50 mijë euro të buta në vit. Kryeprokurori…

Ky është zyrtari i Kosovës që merr 7 paga në muaj

Zyrtari i Kosovës që merr 7 paga në muaj. Përderisa rreth 120 mijë persona janë në…

Njihuni me zyrtarin kosovar i cili merr shtatë paga në muaj

Rasti unik i zyrtarit kosovar që merr shtatë paga në muaj. Përderisa rreth 120 mijë persona…