Home / Tag Archives: Agjencis Kosovare

Tag Archives: Agjencis Kosovare

Ja sa para ia kërkoi Astrit Haraqija e Ukë Rugova biznesmenit Behgjet Pacolli

Ja sa para ia kërkoi Astrit Haraqija e Ukë Rugova biznesmenit Behgjet Pacolli

Sonte në RTV Dukagjini është transmetuar emisioni Zona Express, ku është shfaqur pjesa e parë e dokumentarit “Njëmbëdhjetë Thikat”. Dokumentari i kushtohet vdekjes së Dino Asanajt, ish-Shefit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit. Sa para i kishin kërkuar Haraqija e Rugova biznesmenit Behgjet Pacolli? Shikojeni videon në vazhdim.

Read More »

Çfarë lidhje kishte Astrit Haraqija me Dino Asanajn?

Çfarë lidhje kishte Astrit Haraqija me Dino Asanajn?

  Sonte në RTV Dukagjini është transmetuar emisioni Zona Express, ku është shfaqur pjesa e parë e dokumentarit “Njëmbëdhjetë Thikat”. Dokumentari i kushtohet vdekjes së Dino Asanajt, ish-Shefit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit. Çfarë lidhje kishte Astrit Haraqija dhe Ukë Rugova me Dino Asanajn? Dhe si u bë që ata …

Read More »

Historia e Dino Asanajt: e vranë apo bëri vetëvrasje? (VIDEO)

Historia e Dino Asanajt: e vranë apo bëri vetëvrasje? (VIDEO)

Sonte në RTV Dukagjini është transmetuar emisioni Zona Express, ku është shfaqur pjesa e parë e dokumentarit “Njëmbëdhjetë Thikat”. Dokumentari i kushtohet vdekjes së Dino Asanajt, ish-Shefit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit. A e vranë apo bërë vetëvrasje? Shikojeni videon në vazhdim.

Read More »