Sqarohet Ministria e Drejtësisë: Cak i ligjit për konfiskimin e pasurisë zyrtarët dhe ish-zyrtarët, jo qytetarët

Pas miratimit nga Qeveria e Kosovës të koncept-dokumentit për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme, shumë shpejt…

Kreu i AKK-së: Pas kallëzimeve penale nga AKK-ja janë nxjerrë 22 aktgjykime dënuese

Havolli: Pas kallëzimeve penale nga AKK-ja janë nxjerrë 22 aktgjykime dënuese. Gjatë vitit 2020, Agjencia Kundër…

Me ligjin e ri, Agjencia Kundër Korrupsionit do ta ndryshojë edhe emrin

Agjencia Kundër Korrupsionit do ta ndryshojë edhe emrin, Selimi prezanton projektligjin e ri. Ministria e Drejtësisë…

Propozohet tërheqja nga Trusti deri në 30 për qind

Sipas ndryshimeve të Komisionit për Buxhet, përmes Ligjit për Rimëkëmbje, futet edhe mundësia që qytetarët në…

Kompania e tij fitoj tenderin 5-milionësh, nisin hetimet ndaj ministrit të AAK-së

Agjencia Kundër Korrupsionit është duke e hetuar ministrin e Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, lidhur me…

​Italia konfirmon mbështetjen në parandalimin dhe luftimin e korrupsionit në Kosovë

Në kuadër të takimeve të rregullta me përfaqësues të misioneve diplomatike në Kosovë, Drejtori i Agjencisë…

Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit reagon: Lumezi e ka vetëm një vend punë dhe jo gjashtë

Reagon Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit: Lumezi e ka vetëm një vend punë dhe jo gjashtë.…

Si arriti t’i tërhiqte mjetet e tij nga Trusti Pensional, tregon Bekim Haxhiu

Haxhiu ka treguar se si ka arritur t’i tërhiqte mjetet e tij nga Trusti Pensional. Tërheqja…