Home / Tag Archives: aijo

Tag Archives: aijo

Zotimi i finalistëve, fituesi shpërndan 1 mln për çift

Zotimi i finalistëve, fituesi shpërndan 1 mln për çift

Të lumtur finalistët bëhen bashkë dhe dalin në oborr ku bëjnë gëzuar dhe urojnë fitoren e më të mirit. Por deri tek fitorja ka ende kohë dhe Olsi ka një propozim, që merr miratimin e dy çifteve të tjera. “Ta bëjmë një muhabet këtu që kush fiton 100 milionë t’i …

Read More »