Home / Tag Archives: ailupce

Tag Archives: ailupce

Olsi: Sapo të dalë, Dona do të ikë në Shkodër

Olsi: Sapo të dalë, Dona do të ikë në Shkodër

Olsi i tregon Lupçes për provokimin që i ka bërë Dona. Sipas tij, ajo i ka lënë të kuptojë se sapo të dalë nga Big Brother, Olsi dhe Fiorentina do të ndahen. “Edhe unë i thashë që ti sapo të dalësh nga këtu do të ikësh direct për Shkodër”, i …

Read More »

Lupçe ka parë filxhan: 2017, viti im i famës

Lupçe ka parë filxhan: 2017, viti im i famës

Lupçe e ka të qartë; 2017 është viti i mbarësisë, famës dhe i parave për të. Ai flet me Fotininë dhe me banorët e tjerë që janë mbledhur në oborr për t’u treguar se para ca kohësh ka folur me një fallxhore që ja ka bërë këtë parashikim dhe se …

Read More »