Home / Tag Archives: aipo

Tag Archives: aipo

Damiano e pyet: Vetëm fjete? Armela: Po, skiç fare!

Damiano e pyet: Vetëm fjete? Armela: Po, skiç fare!

Damiano qan hallet e burgut me Armelën. Ai thotë se të paktën ndëshkimi e ka një të mirë. “Nuk na zgjojnë me daulle”, i tregon ai partneres së tij dhe që të dy qeshin. Më pas, Damiano bëhet kureshtar dhe kërkon të dijë se me kë ka fjetur Armela. “Vetëm …

Read More »