Home / Tag Archives: Air Munich

Tag Archives: Air Munich

Kompania Gjermanlines nis fluturimet nga Tirana per ne Munich dhe Frankfurt !

Kompania Gjermanlines nis fluturimet nga Tirana per ne Munich dhe Frankfurt !

Sot kompania Gjermanlines nis fluturimet nga Tirana per ne Frankfurt dhe Munich ne operimin e Adria Airways, gjithashtu kryen edhe fluturime nga Prishtina per 6 destinacione te europes nen operimin e AirMunich. Gjermanlines me seli ne Durres ka mision qe te mbuloj te gjitha destinacionet e gjermanise me nisje nga …

Read More »