Home / Tag Archives: ajocun

Tag Archives: ajocun

Fiorentina: Keqardhje për daljen e Donës e Musës

Fiorentina: Keqardhje për daljen e Donës e Musës

Fiorentina ka një ndjesi të dyzuar mes emocioneve si finaliste e këtij edicionit të Big Brother dhe keqardhjes. Ajo thotë se i vjen keq për daljen e çiftit Musa dhe Dona. “Po më vjen keq. Ai e dinte, sikur e ndjeu që do të dilte”, thotë ajo. “Çun inteligjent e …

Read More »