Home / Tag Archives: ajoedhe

Tag Archives: ajoedhe

Dona: Nuk e votoj kurrë Damianon për lider!

Dona: Nuk e votoj kurrë Damianon për lider!

Të shtrirë në krevat, Dona dhe Musa komentojnë klipin e javës ku shfaqeshin Damiano, Danjeli dhe Kei duke planifikuar liderin e ri të shtëpisë, plan që u dështoi pasi Big Brother vendosi që lider të kësaj jave të bëjë Xhenin me Benardin pa votimin e banorëve. Dona thotë se nuk …

Read More »