Home / Tag Archives: ajofiorentina

Tag Archives: ajofiorentina

Fiorentina: Armela, sexy dhe e zgjuar

Fiorentina: Armela, sexy dhe e zgjuar

Fiorentina duket se ka ndryshuar mendim për Armelën. Ajo i thotë Keit se Armela nuk është vetëm “sexi”, por edhe e zgjuar dhe e kuptueshme. “Kemi bashkëbiseduar dhe është gocë e kuptueshme. Po më thoshte që unë kam qenë ndryshe ditët e para, por unë nuk i jam afruar se …

Read More »