Home / Tag Archives: ajonese

Tag Archives: ajonese

Në raste të caktuara, STRESI mund edhe të jetë I MIRË

24-47-496×279

Rrahje të shpejta të zemrës, duart e mbushura me djersë dhe probleme me frymëmarrje – ky është stresi, dhe është i keq për shëndetin apo jo? Për shumicën e njerëzve, stresi është i dëmshëm. Tregoni një personi se ndjeheni të stresuar dhe mundësitë janë të mëdha që personi do t’ju …

Read More »